ΚΟΥΖΙΝΕΣ

test3

Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού.Είναι χώρος συνάντησης και χαλάρωσης όλης της οικογένειας, αφού μετά από μια κουραστική μέρα, μαζεύονται όλοι εκεί για να απολαύσουν κάποιο γεύμα και να συνομιλήσουν.

Παρ’ολα αυτά, δεν έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη συντήρηση της, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο αισθητικά το χώρο αλλά μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο για την υγεία των ανθρώπου που ζούνε στο σπίτι αυτό, αφού η αλλοίωση των επίπλων λόγω του περάσματος του χρόνου, αποτελεί ιδανικό χώρο για την ανάπτυξη μικροοργανισμών και ζωυφίων. Παράλληλα δεν έχει προσεχθεί η διαρρύθμιση της κουζίνας, με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργική και να δυσκολεύει συχνά τα μέλη της οικογένειας κατά τη χρήση της.

Μαζί θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας, θα προμελετήσουμε την καινούρια κουζίνα και θα ορίσουμε χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα τηρηθεί αυστηρά.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής σας μετά από τη δικιά μας παρέμβαση, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την αγάπη μας για αυτή τη δουλειά, σας υποσχόμαστε ότι θα βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για την κουζίνα σας, δίνοντας έμφαση στη σύγχρονη τεχνοτροπία, χαρίζοντας σας την απόλυτη εργονομία.